Designy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kovové oplocení nabízíme v 16 designech. Svislé pruty lze volitelně zakončit ozdobnými hroty z volitelné nabídky.

Ucelený systém oplocení zahrnuje plotová pole, křídlové brány, posuvné brány, branky a kovové sloupky. Jednotlivé výrobky jsou připravené pro montáž do kovových i zděných sloupků. Více informací o jednotlivých designech po aktivaci obrázku levým tlačítkem myši.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

SMARAGD

Klasická a současně jednoduchá konstrukce podtržená dekorativním prvkem a možností dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami. Zajímavé řešení, které vždy budí zaslouženou pozornost.

Lze vyrobit ve i verzi s konvexním obloukem.

Více informací

AMETYST

Minimalistický design se zahuštěním ve spodní části plotu. Dokonalý model pro pro chovatele menších plemen psů. Možnost dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami. Lze vyrobit ve i verzi s konvexním obloukem.

Více informací

OPAL

Elegantní a jednoduchá forma oplocení pro rodinné domy. Zaujme horizontálním členěním horní části oplocení s integrovaným geometrickým vzorem.

Více informací

RUBÍN 2

Elegantní forma oplocení se zajímavou kombinací vertikálních a horizontálních prvků. Ideální řešení jak pro klasické formy zástavby tak i pro moderní, minimalistické projekty.

Více informací

JANTAR

Klasický design zdůrazněný malými dekorativními prvky a možností dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami. Lze vyrobit ve verzi s konvexním obloukem.

Více informací

JASPIS

Robustní provedení, jednoduché zakončení a originální design jsou ideálním řešením

pro oplocení soukromých rezidencí i veřejných objektů.

Možnost využití designových sloupků ve verzi Jaspis, které podtrhují prestiž oplocení.

Více informací

ACHÁT

Jednoduchý minimalistický design s možností dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami.

Díky jednoduchosti a příznivé ceně je to jeden z nejvyhledávanějších modelů. Lze vyrobit i ve verzi s konvexním obloukem.

Více informací

RUBÍN 1

Vkusný a současně zajímavý design podtržený dekorativním prvkem uprostřed pole. Možnost dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami. Lze vyrobit i ve verzi s konvexním obloukem.

Více informací

ONYKS

Jednoduchý design umožňuje širokou škálu aplikací. Možnost dozdobení svislých prutů ozdobnými špičkami. Lze vyrobit i ve verzi s konvexním obloukem.

Více informací

SAFÍR 3

Robustní design s jednoduchým geometrickým vzorem je skvělým řešení pro oplocení soukromých rezidencí i veřejných objektů. Lze vyrobit ve verzi s konvexním obloukem.

Více informací

MALACHIT

Model moderního horizontalního oplocení charakterizovaného minimalismem při zachování klasické konvence. Tento design byl vytvořen pro potřeby zákazníků, kteří oceňují nízký stupeň průhlednosti a preferují zvýšený pocit soukromí.

Více informací